UTILAJE PENTRU LEMNE DE FOC...
SA FOLOSIM PADUREA RATIONAL!

lemne_de_foc2
Utilaje Industriale pentru Lemne de Foc
lemne_de_foc2

Utilaje profesionale pentru retezat

Cu capacitati diferite, alimentare cu energie electrica, termica sau cu actionare tractor; diametru maxim bustean 300mm, cu transportor incarcare in container.

Utilaje profesionale pentru despicat

Despicatoare grele pana la 30 tone, diametrul maxim 1250mm - orizontale sau verticale, cu toate variantele de alimentare cu energie, cu sisteme incarcare in container sau camion etc.

Combine automate sau semiautomate

Reteaza, spinteca si incarca lemnul de foc in lazi. De fapt combina este varianta industriala a utilajelor anterioare de capacitate medie/mare permitind capacitati maxime cca 6-8mc/ora, lucrand un singur operator.

Tocatoare

Tocatoare cu diametru maxim intre 160 si 300 mm, marime aschie reglabila intre 10 si 25mm si productivitate intre 10 si 30mc/h.

Utilaje pentru ambalat lemn de foc

Lungime utila: 25, 33, 50, 100cm cu sistem de strangere si ambalare in cutie otel, pachetul poate fi plasat pe europalet, ambalat in folie - gata de vanzare .

Utilaje pentru exploatare forestiera

Greifere hidraulice independente, remorci usoare echipate cu greifer, trolii cu cablu pentru tractat busteni in gama: 3,5 - 8,5tone, tocatoare mobile pentru resturi si crengi.